Over ons

All-In pakketprijzen

Bij Renomax geloven we in transparantie en duidelijkheid. Daarom hanteren we all-in pakketprijzen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Geen onverwachte kosten achteraf. Wij streven naar heldere afspraken en tevreden klanten.

Volledige ontzorging

Wij begrijpen dat een klus meer is dan alleen het plaatsen van renovlies of het aanbrengen van verf. Daarom bieden we een allround service om u volledig te ontzorgen. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering nemen wij alles uit handen, zodat u met een gerust hart kunt genieten van het eindresultaat.

Snel en efficiënt

Bij Renomax weten we dat planning cruciaal is. Daarom kunnen we snel schakelen als het gaat om het inplannen van uw project. Onze werkwijze is efficiënt en gestructureerd, waarbij we de werkzaamheden aaneengesloten uitvoeren. Hierdoor kunnen we uw wanden snel transformeren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bij Renomax ontvangt u binnen enkele minuten een offerte op maat.

Neem contact op

Bij Renomax Wandafwerking gaan we verder dan alleen het leveren van diensten. We streven naar het creëren van een thuis waar u zich comfortabel en gelukkig voelt. Ontdek de mogelijkheden van hoogwaardige wandafwerking met Renomax en laat ons uw huis omtoveren tot een plek die perfect bij u past. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de Renomax kwaliteit en service.

Ook Renomax aan uw muur?

Wat klanten over ons zeggen

Theo-Marien van Rossum
Lees verder
Voor onze nieuwbouwwoning hebben Robert en Ezra in 3 dagen alle muren van de gehele woning schoongemaakt, behangen en gesaust. Het resultaat is prachtig. Ik kan Renomax van harte aanbevelen
Tony de Zeeuw
Lees verder
Onze nieuwbouw woning in Waddinxveen is totaal door Renomax afgewerkt. Het ziet er superstrak uit. En wat gaan ze snel. En het zijn ook nog eens hele aardige mensen. Wij zijn super tevreden.
Heidi
Lees verder
Door omstandigheden hadden wij op hele korte termijn wandafwerking nodig. De jongens boden aan een weekenddag op te offeren. Priveafspraken werden omgezet. In 1 dag hele huis behangen. Daarna in 1 dag alles in de verf. Eindresultaat mooi!! Bedankt Jan, Elie en Ezra!! Het wordt zeer gewaardeerd!!
Familie de Jong
Geld meer dan waard!
Lees verder
Uitstekende service, snelle uitvoering van de diensten. Goede uitleg + informatieverstrekking.
Martin
Professioneel bedrijf
Lees verder
Renomax wandafwerking heeft de muren van onze zolderkamer bekleed met hoge kwaliteit glasvezelbehang. Daarnaast hebben zij alles strak wit gemaakt.
Vorige
Volgende

Meer dan 20 jaar ervaring

Bij Renomax Wandafwerking geloven we in het creëren van een thuis waar u trots op kunt zijn. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we specialisten op het gebied van wandafwerking, met expertise in het plaatsen van renovlies, behangen, latex spuiten en sauswerkzaamheden. Onze passie voor het vak vertaalt zich in hoogwaardige resultaten en een klantgerichte benadering.

Onze expertise

Met een team van 8 vakmannen, stuk voor stuk gediplomeerde behangers en schilders, staan we garant voor kwaliteit en vakmanschap. Renomax is trots op de erkenning als leerbedrijf en het VCA-certificaat, wat aangeeft dat we veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die streven naar perfectie in elke afwerking.

Kwalitatief eigen merk

Bij Renomax hechten we waarde aan de kwaliteit van onze materialen. Daarom gebruiken we uitsluitend producten van ons eigen merk, dat bekendstaat om zijn hoogwaardige en professionele standaard. Deze focus op kwaliteit zorgt ervoor dat we duurzame resultaten leveren die jarenlang meegaan.

Klantgericht en flexibel

Bij Renomax bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Met altijd één aanspreekpunt houden we de lijnen kort, wat zorgt voor een efficiënte communicatie en een soepele samenwerking. We luisteren naar uw wensen en hebben een flexibele werkhouding, zodat we samen de perfecte oplossing kunnen vinden voor uw wandafwerking.

Bezoek onze showroom

Heeft u een vraag aan ons?